Herba Kuatkan Zakar

Herba merawat masalah prostat
Jangan Pentingkan Diri Sendiri Ya! Ayuh Berkongsi Dengan Rakan Lain ...Share on Google+Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on LinkedInShare on StumbleUpon

Herba Kuatkan Zakar Khas Untuk Suami

Kapsul herba reload merupakan herba kuatkan zakar khas untuk suami. Kapsul herba reload telah diakui dan digunakan oleh ramai suami di dalam dan luar negara sebagai herba kuatkan zakar. Ia merupakan produk Malaysia yang dipasarkan secara meluas diluar negara sejak 6 tahun lalu. Kini kami mengambil keputusan untuk berkongsi dengan pelanggan dalam negara mengenai herba kuatkan zakar khas untuk suami yang istimewa ini.

“Setelah hampir 9 tahun mencari produk herba terbaik khas buat suami… Saya telah mencuba pelbagai produk dan ubat!! Kini saya telah menemui herba yang sangat berkesan dan semulajadi. Maka saya dengan gembiranya ingin berkongsi dengan anda semua Kapsul Herba Reload ini….”Paksu, Johor Bahru

herba kuatkan zakar suami

Kapsul Herba Khas & Istimewa Buat Para Suami

PERNAH KAH TERJADI KEPADA ANDA..?

“ubat kuat lelaki, lemah syahwat seks, lemah tenaga batin,
cepat pancut, mati pucuk, masalah prostat, saiz terlalu kecil,
kekerasan kurang, kencing manis, darah tinggi, lesu
dan tidak bermaya, hilang keyakinan diri,
malu pada pasangan, mengecut secara mengejut,
tidak naik-naik, sukar mendapat produk
yang menepati citarasa anda??

ANDA MUNGKIN JUGA MALU UNTUK REKEMEN KEPADA KAWAN-KAWAN…!!

RUNGUTAN PARA ISTERI

Dahla Bang… Penatlaa…
Apa ni bang… Cepatnya???
Boringlaaa kalau selalu macamni…
Kenapa ni bang…
Abang dah ada yang lain yea…
Kenapa boleh jadi macamni bang…
Risaula saya…
Abang letihke?
Malam ni macamana?

Kenapa abang tak macam dulu-dulu..?

Adakah anda sinonim dengan situasi dan masalah yang baru anda baca sebentar tadi?

herba kuatkan zakar dan keraskan zakar suami

Kapsul Herba Reload Merawat Pelbagai Masalah Lelaki

Manakala Selalunya Herba Yang Anda Beli Ada Kesan Negatif Seperti:

  • kesan sampingan
  • sakit jantung
  • kepala pening
  • perut kembung
  • muka bengkak
  • pandangan menjadi kabur
  • nafas tersekat
  • kegagalan jantung berfungsi
  • degup jantung menjadi kencang
  • pengsan
  • saluran jantung sempit
  • tegang tanpa henti

Betul kan? Inilah kenyataan & hakikatnya!!

Asli Herba Kuatkan Zakar Suami Merawat Masalah Kekerasan Zakar

Awas !! Hati-Hati Dengan Produk Yang Mengandungi Dadah Sildenafil

Cuba Perhatikan Produk Yang Ada Di Pasaran Sekarang! Apa yang anda dapati ialah:

  • kapsul kemek
  • kapsul pecah
  • kapsul kotor
  • tiada ciri keselamatan
  • herba yang diragui sumber
  • penerangan produk bercanggah
  • ada ciri-ciri kimia
  • kesan sampingan yang bahaya
  • keraguan yang ketara
  • pembungkusan yang tidak berkualiti
merawat masalah mati pucuk dengan herba kuatkan zakar suami

Kebahagiaan & Keceriaan Terpancar Di Wajah Apabila Pertarungan ANDA Selesai Dengan Baik Dan Jayanya

Sekarang Saya Ingin Tanya Anda,
Jika Manfaat Berikut Mampu Anda Miliki:

  • tenaga bertambah
  • stamina meningkat
  • badan menjadi sedap
  • nafsu memuncak
  • tahan lama
  • keyakinan bertambah
  • daya tegang mudah
  • kosentrasi baik
  • emosi ceria
  • kencing lawas
  • pancutan menjadi laju
  • keras seperti batu
  • tenaga yang sentiasa ada
  • ketegangan yang maksima
  • saiz menjadi lebih tegap dan lebar
  • membantu menjaga fungsi prostat

Mahukah anda meningkatkan kelelakian anda secara optimum?

  • Hanya dengan menggunakan herba-herba terpilih.
  • Tanpa sedikitpun kesan sampingan.
  • Menggunakan produk berkualiti tinggi.

Jika YA! Teruskan Bacaan Anda…
Kenapa Kami Berbeza Berbanding Dengan Produk Yang Lain:

  • Sudah 5 tahun di pasaran GLOBAL
  • Pembelian ulangan yang tinggi
  • Makin ramai yang menjadi pengguna
  • Ramai yang rekemen pada kawan-kawan
  • Makin ramai ambil bahagian menjual
  • Ramai pengguna suka hasilnya
  • Peniaga mendapat pujian dari pelanggan
  • Tiada kesan sampingan
  • Kualiti Eksport
  • Meyakinkan
  • Stok sentiasa ada
  • Herba yang berkualiti
  • Kesan yang bersifat semulajadi
  • Tenaga yang diberikan pada anda, ketika anda perlukannya
  • Mampu menyelesaikan masalah yang anda hadapi
  • Terbukti sesuai untuk pesakit Darah Tinggi, Kencing Manis & Sakit Jantung

Kandungan Herba Dan Bahan Aktif Yang Digunakan:

1. Radix Eurycomia Longfolia Jack
2. Radix Rehmanniae Preparata
3. Cortex Eucommiae Ulmoides

Khasiat Utama

Penggunaan Kapsul Herba Reload (herba kuatkan zakar suami) ini adalah seperti berikut :-

1) Peningkatan prestasi yang memuaskan dalam setiap aspek seksual suami isteri – memberikan ketegangan yang cepat, kekerasan dan potensi zakar meningkat, keinginan nafsu terhadap seks bertambah dan yang penting ANDA akan lebih yakin di bilik tidur.
2)Peredaran darah berlaku dengan lebih baik – akan mampu membawa lebih banyak oksigen dan darah ke seluruh tisu zakar, seterusnya membawa kepada peningkatan keupayaan ereksi yang lebih keras, tegang dan besar dari biasa.
3)Meningkatkan keupayaan dan keinginan seksual – penambahan tenaga, stamina dan kekuatan amat menakjubkan.
4)Mampu melakukan seks berulang dalam masa yang singkat
5)Meningkatkan keyakinan dan mengurangkan kebimbangan – minda terkawal untuk prestasi, sensasi dan keseronokan seksual
5)Campuran herba yang berkualiti dan tepat adalah amat baik untuk meningkatkan kesihatan umum anda, juga mengurangkan rasa sensitiviti di kawasan zakar lelaki.

 

TESTIMONI-TESTIMONI PELANGGAN MENGGUNAKAN HERBA KUATKAN ZAKAR SUAMI INI (KAPSUL HERBA RELOAD)

testimoni pelanggan menggunakan herba kuatkan zakar suami

Ramai Pelanggan Berpuashati Dengan Kapsul Herba Reload

Berikut Adalah Rahsia Dan Kisah Benar:

“First time tu, sy order kapsul XXXXX XXXXXX , then bro reply kata kapsul tersebut tiada stok, bro rekomen sy kapsul (no name)… harganya lebih tinggi, tetapi sy tak perlu tambah duit kerana bro akan tanggung sebagai tanda maaf, kapsul asal no stock, lepas makan sebiji sy rasa macam tak ada rasa apa2, berbanding dgn kapsul dulu sy makan.. sy semakin seronok dan meneruskan hingga hari ini.. sekarang sy dah tahu rupanya namanya “RELOAD”!! Memang OK bro kapsul ni.. Tima kasih” – Arshad Abu Hassan, Senawang

“Umur saya dah 63 tahun, saya berkahwin dua sejak 10tahun lalu, banyak jenis ubat-ubatan penambah tenaga lelaki yang telah saya makan, tetapi saya rasa tak sesuai dan takut untuk teruskan makan, tetapi berlainan dengan “RELOAD” ini, dianya benar-benar rasa natural, rileks dan tenang sahaja, bila dah duduk-duduk dengan isteri reaksi ‘pistol’ saya automatik tanpa dipanggil. Benar! Nafsu, keinginan dan keyakinan saya telah bertambah..” - Hj Hashim Saad, Mersing

“Saya ahli sukan untuk sebuah kelab sukan negeri, saya amat memerlukan kapsul penambah tenaga ini, tetapi saya tidak boleh ambil sembarangan kerana kami sering disaring ujian kecergasan dadah, yakin dengan “RELOAD” saya telah amalkan sejak 6 bulan lalu, kesannya tenaga dan stamina saya memang ditahap tinggi. Yang menariknya saya sudah dua kali melepasi (lulus) ujian kecergasan dadah dalam tempoh tersebut…” – Irwan Shah, Kuala Lumpur

“Sy pemandu bas ekspress yang berulang-alik pantai timur – KL – johor, orang macam kami ni memang perlu kepada tenaga tambahan, dulunya saya sering beli kapsul yang ada KKM, tetapi harganya tinggi sikit, sekarang dah jumpa “RELOAD” dah macam selesa dan sesuai pulak. Harga pun murah! bro kalau sy beli 10botol harga macam mana pula? Diskaun sikit la bro… hehe” – Usman Jap, Kuala Terengganu

“Alhamdulillah, sy telah menemui perawatan yang sesuai dengan badan sy, kesihatan seks sy semakin pulih.. Thanks” – Jasman Jalaludin, Klang

“Betul kata bro, bila minum dengan kopi o panas, bukak kapsul dan tuangkan herba ke dalam air kopi panas tadi.. Kacau dan minum.. Minum separuh then simpan dalam peti sejuk air kopi tadi, esok pagi sebelum pegi keja habiskan… huh kesannya memang lajak la… (maaf bahasa org muda2), memang best & jimat. hehe..” – Ahmad Izzat Abu Bakar, Serdang

“Tidak sia-sia selama ini saya beli RELOAD untuk suami saya, saya pujuk untuk minum bersama kopi, kini selepas 2 botol saya amalkan untuk suami saya, saya sudah rasakan kelainan sedikit dalam perhubungan kami. Untuk makluman En, suami saya 61 tahun dan saya 40 tahun….” – Pn Shima, Kuantan

“Sy dah serik makan pil ubat kuat yang dulu, macam nak tercabut jantung saya rasa.. Sy akui RELOAD ini memang natural, walaupun sy agak ragu-ragu ketika nak mula mengambilnya. Terima kasih….” – Salman Abd Fuad, Kuching

“Mulanya saya tak berapa percaya dengan Kapsul Herba Reload ini, tetapi disebabkan tiada pilihan untuk merawat masalah ED saya, saya nekadkan juga mengambilnya.. bukan apa? saya dah serik makan ubat kuat yang dulu, macam nak pecah kepala rasanya.. Tetapi dengan RELOAD semuanya OK! Kini ‘pistol’ saya dah mula bangun ketika waktu pagi…” – Ahmad Imbar, Puchong

herba kuatkan zakar khas buat suami

Reload Berfungsi Baik Untuk Mereka !!!

Setelah Mendengar Pendapat Pengguna,
Kini kami mahu anda fikirkan sejenak. Adakah anda rasa produk ini menepati citarasa anda?

Jika Ya! Sila teruskan pembacaan anda…
Ia mungkin bakal mengubah kehidupan anda kearah yang lebih baik.
Mari kami perkenalkan produk kami kepada anda. Ia dinamakan “RELOAD”
Produk kami ini telah dieksport ke Russia, Sweeden, Dubai dan Uzbekistan. Selain itu juga formulasi RELOAD ini telah menembusi pasaran Asia Tenggara iaitu di Thailand, Brunei, Singapura dan Indonesia sejak tahun 2008 lagi.
Mungkin anda hairan, kenapa anda tidak pernah dengar jenama RELOAD di pasaran Malaysia. Sebenarnya ia telah lama dijual dan dieskport keluar negara dengan penjenamaan yang lain. Sekarang anda berpeluang memiliki formulasi herba hebat ini sendiri.
Kami boleh nyatakan harga pasaran luar negara untuk “Reload” adalah RM300 sebotol untuk sepuluh (10) kapsul herba. Jika anda berminat, anda tidak perlu risaukan dengan harganya. Kerana kami ada berita baik, anda tidak perlu bayar duit RND, duit penukaran matawang, duti import, duit penghantaran yang tinggi. Kami akan buat promosi besar-besaran dan anda akan dapat penawaran harga istimewa.
Tujuan kami adalah semata-mata untuk:-
1. Membantu masyarakat Malaysia yang mempunyai masalah seksual.
2. Memberi satu solusi yang jauh lebih baik dari produk yang anda lihat teriklan dan yang pernah anda gunakan.
3. Memberi tahu anda, bahawa anda boleh sihat tanpa ubatan yang memberikan kesan sampingan.

herba kuatkan zakar merawat masalah kesihatan seksual suami

Reload Herba Terbaik Untuk Suami Kembali PERKASA !!

Nota Cara Pemakanan Kapsul Herba Reload

Kapsul Herba RELOAD merupakan natural energy enhancer yang terbaik dalam kelas ‘ubat kuat lelaki’ kerana ianya adalah merupakan hasil formulasi herba dari herba-herba asli dan juga ianya adalah satu-satunya produk yang slow relief. Disebabkan dua faktor ini menyebabkan pengguna tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan yang memudaratkan dan bahaya.

1. Untuk mereka yang ingin merawat masalah mati pucuk dan lemah syahwat, dinasihatkan untuk ambil 1 (satu) biji kapsul herba ini diwaktu pagi selepas 1 (satu) jam sarapan pagi dengan segelas air suam. Ulang setiap hari hingga ke hari-10. Tengok kesan dan perubahannya, jika mula merasa positif anda boleh sambung hingga ke hari-20. Kebiasaannya ramai yang mengatakan ianya akan mula berubah. Untuk membantu perawatan mati pucuk di samping mengambil herba RELOAD. Anda boleh melakukan senaman zakar menggunakan Pam Waterbuddy ini

++ Waterbuddy – merupakan teknologi terkini menggunakan hidro atau air untuk merangsang dan melatih otot zakar supaya kuat, besar dan panjang. Ianya merupakan alat yang paling mudah, praktikal, berkesan dan ringkas. Waterbuddy disukai oleh lelaki seluruh dunia kerana memberi kesan yang baik kepada penggunanya termasuk juga ANDA jika anda mendapatkan dan menggunakannya setiap hari ketika ANDA mandi !!!

2. Untuk mereka yang ingin menambah tenaga dan mengekalkan prestasi, RELOAD boleh dimakan 1 (satu) kapsul di waktu pagi untuk setiap 2 atau 3 hari. Ramai pengguna mengatakan prestasi seksual mereka masih baik walau telah selang mengambil RELOAD dalam 3 hari. Anda cuba untuk diri sendiri

3. Jarakkan dua jam untuk mengambil RELOAD jika mengambil ubat-ubatan klinik

herba untuk suami masalah mati pucuk dan kurang keras

Alhamdulillah.. Masalah Suami Ini Hampir Pulih Setelah Menggunakan Kapsul Herba Reload

Ya !! Saya mahu dapatkan dan cuba Kapsul Herba Reload hari ini juga.. Adakah ada Pakej Promosi untuk membeli Herba Kuatkan Zakar khas untuk suami ini?

PAKEJ PEMBELIAN KAPSUL HERBA RELOAD ADALAH SEPERTI DIBAWAH

beli herba kuatkan zakar untuk suami di johor bahru

Pakej Istimewa Untuk Suami.. Isteri Mungkin Juga Boleh Hadiahkan Pada Suami

mampu merawat masalah seksual suami dan kurang nafsu seks untuk isteri

Kami Yakin Dengan Kebaikan Herba Reload Ini

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN..?
 
Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah
 
1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada
 
MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, Zikryah M&S
 
RHB BANK – AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun
 
BANK ISLAM – AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun
 
PUBLIC BANK – AKAUN NO:  4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun
 
CIMB BANK – AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading
 
HONG LEONG BANK – AKAUN NO: 197-51-061461, Zulkifli Bin Hj. Harun
 
2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat
 
3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)
 
| Bank, Web, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda |
 
Kod Produk : Reload Kapsul™ (RLD)
Harga Produk : RM100 (1btl); RM190 (2btl) & RM290 (3btl + free lbg) – FREE POSLAJU SELURUH MALAYSIA
++ Tambahan RM50 untuk Penghantaran POSLAJU ke Luar Negara Malaysia
 
4. Pihak admin akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.
 
BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!
Mahu membeli menggunakan kad kredit. Boleh!! Ikut sahaja arahan mudah link paypal dibawah ini.
** Untuk memudahkan urusan poslaju sila letakkan no handphone Tuan/Puan di bahagian Instruction To Merchant.. Tkasih

 

 

 

paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post" target="paypal">
Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Ini



Jangan Pentingkan Diri Sendiri Ya! Ayuh Berkongsi Dengan Rakan Lain ...Share on Google+Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on LinkedInShare on StumbleUpon
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.