Jus Ultramen

jus ultramen ubat kuat penambah tenaga seksual suami isteri
Jangan Pentingkan Diri Sendiri Ya! Ayuh Berkongsi Dengan Rakan Lain ...Share on Google+Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on LinkedInShare on StumbleUpon

Jus Ultramen – Jus sedap minuman tenaga untuk suami & isteri

AKHIRNYA! Rahsia Berzaman Dari
Peru Untuk Seks Terhebat Dengan
Viagra Semulajadi Terdedah!!! 
Malam tu kawan saya bagi cuba JUS ULTRAMEN ni, siap dah bancuh dengan air 100 plus lagi. Orang dah bagi free, minum aje la. Ni bukan nak buat cerita tapi malam tu memang tak boleh tidur. Nak “projek” orang rumah pulak dah tidur. Saya rasa dalam 15 minit ada la “adik kecik” tu berdiri ajer. Tu baru kena sebungkus, kalau dua bungkus sangkut buah kelapa pun boleh. Biasa bangun pagi, handphone jadi alarm. Sekarang “adik kecik” pula yang jadi alarm. ~ Sufian Muar, Johor.
Jus Ultramen Minuman Tenaga Suami & Isteri
Assalamualaikum & selamat sejahtera saya ucapkan kepada anda.
Tahukah anda di Peru terdapat sejenis herba yang digunakan sejak berzaman oleh kaum lelaki di Peru untuk meningkatkan tenaga, keinginan nafsu syahwat dan memulihkan kemandulan.
Rahsia tersebut, jika diketahui anda, mampu membolehkan anda mendapatkan hubungan seks yang hebat, hidup muda, dan memberi badan anda nutrien yang diperlukan !

Apa yang anda dapat bukanlah calang-calang. Orang muda menyatakan batang mereka tidak dapat turun apabila saja disentuh. Orang tua pula menyatakan diri mereka terasa muda semula.
Apakah rahsia tersebut? Sebenarnya, saya ragu-ragu untuk memberitahu anda. Rahsia ini mampu mengubah kualiti hidup sesiapa sahaja yang mengetahuinya !
Ah! Pedulikan! Saya nak beritahu juga. Rahsia ini terlalu hebat untuk tidak dikongsi. Rahsia tersebut ialah… JUS ULTRAMEN (TRICA JUS)
jus herba maca menaik nafsu dan stamina seksual suami isteri
Lepidium Peruvianum Chacon yang juga dikenali sebagai Maca, Peruvian Ginseng atau Natural Viagra
Lepidium Peruvianum Chacon adalah tumbuhan berakar yang tumbuh di Peruvian Andes dengan ketinggian 3000 ke 4000 meter dari aras laut. Ianya adalah satu-satunya tumbuhan yang mampu hidup dengan ketinggian ini dalam keadaan cuaca yang melampau, panas terik di siang hari dan kesejukan membeku di waktu malam.
Di atas adalah gambar Maca dalam bentuk asal dan di bawah merupakan gambarnya yang sudah diformulakan dalam kotak yang disediakan. Tricajus menjanjikan pelbagai kebaikan dan kehebatan untuk anda. Berikut adalah laporan kajian klinikal Maca iaitu salah satu kandungan TricaJus
MACA – Laporan Kajian Klinikal
Simptom
Jumlah
Pesakit
Tempoh
Guna
Hasil
Positif
Testimoni
Keletihan
1680
30 hari
92.2%
Pesakit berasa bertenaga dan muda kembali
Tidak aktif seks
1120
30 hari
94.5%
Nafsu dipertingkatkan dan pesakit berasa bertenaga
Bilangan sperma rendah
300
60 hari
60.0%
Pesakit mengalami peningkatan bilangan sperma paling kurang 2 kali ganda
Ejakulasi terlalu awal
470
30 hari
69.4%
Pesakit mampu memulihkan prestasi seksual
Ketidakfungsian ereksi
660
30 hari
75.6%
Pesakit dapat mencapai ereksi bagi aktiviti seksual normal
Kebaikan TricaJus kepada lelaki
* Meningkatkan tenaga dan stamina
* Meningkatkan nafsu syahwat
* Peningkatan potensi lelaki
* Meningkatkan bilangan sperma
* Mengimbangkan hormon
* Meningkatkan paras testosteron
* Meningkatkan kesuburan
* Anti penuaan
* Dan banyak lagi…….
Apakah maksud semua ini kepada anda? Banyak. Pertama, anda dapat memastikan kebahagian rumah tangga anda sentiasa terjaga. Tiada sebab untuk si dia berlaku curang kerana anda pula sentiasa dapat memuaskan diri dia dan anda.
Selain itu, anda juga akan mampu memastikan diri anda sentiasa dapat membuktikan kelakian kepada si dia. Dia tidak perlu berpura-pura mengkagumi anda lagi kerana anda memang hebat!
Wanita Malaysia Tak Puas Seks!!!
Ramai di antara rakyat Malaysia tidak mengetahui bagaimana untuk memuaskan pasangan mereka. Statistik menyatakan bahawa lebih daripada 70% wanita tidak puas melakukan hubungan seks dengan pasangan mereka.
jus ultramen ubat kuat penambah tenaga seksual suami isteri
Jangan jadi lelaki yang tewas begitu mudah dan akhirnya menyebabkan
pasangan anda tidak puas…
Statistik lain pula menyatakan bahawa hanya 15% wanita sahaja mendapat orgasme (puas) dalam melakukan hubungan seks. Memalukan lelaki apabila saya membaca statistik tersebut.
Jangan biarkan perkara ini berlaku kepada anda . Pelajari teknik-teknik dan posisi-posisi yang mampu membantu anda memenangi pertarungan atas katil bersama isteri anda. Tiada lagi alasan untuk isteri anda bermain dengan jarinya lagi.
Malam tu kawan saya bagi cuba Tricajus ni, siap dah bancuh dengan air 100 plus lagi. Orang dah bagi free, minum aje la. Ni bukan nak buat cerita tapi malam tu memang tak boleh tidur. Nak “projek” orang rumah pulak dah tidur. Saya rasa dalam 15 minit ada la “adik kecik” tu berdiri ajer. Tu baru kena sebungkus, kalau dua bungkus sangkut buah kelapa pun boleh. Biasa bangun pagi, handphone jadi alarm. Sekarang “adik kecik” pula yang jadi alarm. ~ Sufian Muar, Johor.
TricaJus
Produk ini telah berada lebih dari 2 tahun di pasaran dan dipasarkan ke beberapa buah negara jiran secara TRADING.
Memasuki pasaran MLM dan digerakan secara agresif oleh leader-leader yang berpengalaman pada penghujung tahun 2008 di negara kita Malaysia, Singapura, Indonesia, Filipina, Brunei dan Thailand.
Tricajus adalah satu rumusan minuman kesihatan yang cukup unik kerana di dalamnya terdapat zat-zat tumbuhan yang amat berkhasiat. Diadun khusus untuk membersihkan organ dalaman dan melancarkan perjalanan darah.
Ia juga berupaya menyingkirkan sisa toksin serta mengimbangi sistem hormon seterusnya meningkatkan kekuatan seksual seseorang.
Tribulus Terresteris

1. Merupakan sejenis tumbuhan yang tumbuh di China, India, Eropah Timur, Afrika dan sebagainya.
2. Sejak 5000 tahun dahulu, nenek moyang kita telah mengetahui fungsinya yang membantu masalah mati pucuk.
3. Pada tahun 80an, atas tajaan kerajaan Bulgaria, Institut Penyelidikan Kimia Sofia telah memajukan sejenis formula yang dapat meningkatkan kecergasan & tahap seksual dengan menggunakan tribulus terresteris. Penyelidikan ini telah memberi kejayaan kepada pasukan Bulgaria dalam pertandingan angkat berat di Sukan Olimpik.
4    Sejak kebelakangan ini, produk ekstrak tribulus terresteris telah manjadi sangat popular di pasaran Eropah & USA. Ia juga mendapat sambutan yang hangat dari kalangan para atlet.
TRIBULUS

Nama lengkap Tribulus Terrestis, Nama lainnya Puntucture Vine , atau Yellow Vin e. Ia merupakan Tanaman perdu berbunga yang tumbuh di daerah tropika Eropah Selatan, Africa dan Asia Selatan. Tribulus sudah lama digunakan sebagai tonik dalam rawatan Ayurveda di India, untuk meningkatkan dorongan seksual & meningkatkan hormon seksual.
Komposisi Tribulus :
  • Bahan aktif “PROTODIOSCIN” serupa DHEA (Dehidroepi androsteron) sebagai bahan asas pembentukan hormon seksual (Testosteron dan Estrogen).
MACA
  • Nama lengkap Lepiduam Meyemi, atau Lepidium Peruvianum Chacon
  • Nama lainnya Maca, Peruvian ginseng, natural viagra
  • Bahagian yang diambil adalah umbinya
  • Sudah tersebar di AS, Jepun & Eropah
  • Pengkaji MACA adalah Dr. Gloria Chochan
Sejak zaman kerajaan Inca di Peru digunakan sebagai ubat kuat untuk prajurit yang akan berperang, sehingga sejak 500 tahun yang lalu telah digunakan untuk meningkatkan kekuatan libido, kesuburan, keseimbangan endokrin & anti lelah.

Kandungan JUS ULTRAMEN
5 ramuan utama dalam TRICAJUS :
      1. Lepidium peruvianum Chacon (MACA)
      2. Tribulus Terresteris
      3. Serat buahan
      4. Asid Sitrus
      5. Sodium bicarbonate
Kandungan Nutrisi MACA :
Karbohidrat
59%
Membekalkan tenaga kepada otot. Membekalkan oksigen kepada sperma. Meningkatkan aktiviti sperma.
Protein
14%
Menghalang ketidakksuburan kedua-dua lelaki dan wanita kerana asid amino yang menghasilkan sel-sel.
Lemak
2%
Menghalang dari kekurangan keinginan seksual. Asid lemak diperlukan untuk proses sintesis hormon.
Serat
9%
Membersihkan laluan pencernaan.
Meningkatkan penyerapan nutrisi.
Mineral
16%
Diperlukan dalam menghasilkan tenaga dan pembentukan tulang.
MACA sterols
Meningkatkan kesuburan wanita.
Memulihkan masalah menopause.

Faedah & Kelebihan Maca Secara Umum
* Menurunkan Kolesterol
* Membaiki Pembuluh darah
* Menurunkan Stress fizikal & mental
* Mencegah kesan Cortisol
* Meningkatkan Keseimbangan seluruh hormon
* Membaiki fungsi hati
* Meningkatkan tenaga sepanjang hari (menaikkan stamina)
* Pembakaran lemak (mengatasi kegemukan)
* Pembentukan otot
* Membaiki kulit & rambut
* Membaiki tulang & gigi
* Meningkatkan kekebalan tubuh
* Membaiki pola tidur
* Membaiki mental ( daya tumpuan, ingatan & rasa selesa)
* Menurunkan Cortisol & kesan sampingannya
MACA untuk Lelaki
* Viagra Semulajadi.
* Meningkatkan tenaga batin.
* Meningkatkan stamina.
* Menyembuhkan mati pucuk.
* Meningkatkan kesuburan.
* Menstabilkan hormon.
* Meningkatkan paras testosteron (hormon lelaki).
MACA untuk Wanita
* Mengurangkan simptom menopause.
* Meningkatkan kesuburan dan rangsangan.
* Menstabilkan hormon.
* Melegakan simptom perimenopause.
* Mengurangkan kelesuan.
* Meningkatkan stamina.
Cara Penggunaan JUS ULTRAMEN
Tuangkan 1 sachet JUS ULTRAMEN ke dalam gelas atau lebih kurang 100 – 200 ml air pada suhu bilik, bancuh hingga sebati dan terus minum.

Bagaimana untuk membuat pembelian?

BELILAH SEKARANG JUGA!!!!
testimoni #1 Bertukar Menjadi “Ultramen”
Selepas setengah hari mendengar ceramah dan table talk pasal TricaJus di Labis saya sudah amat keletihan, mata pun dah layu. Terfikir nak tidur sekejap sebelum memandu balik melalui jalan lama ke Muar, kira-kira 80km.
Teringat tips dari penceramah kalau nak lebih power, minum TricaJus dengan air 100 plus saya pun cuba saja. Memang sedaplah, rasa teh O ais limau bergas. Sungguh tak sangka, tak sampai 10 minit badan rasa bertenaga semula dan mata pun segar. Terus memandu pulang tanpa rasa letih langsung.
Kalau kebiasaannya situasi macam ni, sampai jer rumah terus terlentang tidur berjam-jam. Tapi kali ni tak boleh tidur pula, terus on komputer dan buat kerja.
Bila malam masih susah nak tidur dan badan terus bertenaga, nafsu pula melonjak naik. Memang “selesailah” wife malam tu. Dia pun mengaku rasa lain dari yang biasa. Lepas tu boleh sambung borak pula lagi sampai jam 3 pagi dan esoknya bangun pagi segar macam biasa saja. Memang hebat. Rugi kalau anda tak cuba.
Sukeri Mohamed
Muar, Johor
testimoni #2  “Adik Kecik” Jadi Alarm
Malam tu kawan saya bagi cuba Tricajus ni, siap dah bancuh dengan air 100 plus lagi. Orang dah bagi free, minum aje la. Ni bukan nak buat cerita tapi malam tu memang tak boleh tidur.
Nak “projek” orang rumah pulak dah tidur. Saya rasa dalam 15 minit ada la “adik kecik” tu berdiri ajer. Tu baru kena sebungkus, kalau dua bungkus sangkut buah kelapa pun boleh.
Biasa bangun pagi, handphone jadi alarm. Sekarang “adik kecik” pula yang jadi alarm. Malam bangun, pagi bangun, tengahari pun bangun.
Sufian
Muar, Johor.
testimoni #3  Ni Dah Terbalik Pula Jadinya
Satu hari tu saya beli satu paket TricaJus setelah diperkenalkan oleh rakan, tujuannya nak cuba merawat isteri saya yang mengalami masalah urat-urat timbul.
Tanpa banyak cerita dia minum saja, lagi pun rasanya memang sedap berperisa teh O limau tapi bila malam lain pula ceritanya. Biasanya saya yang ‘belasah’ dia tapi kali ni dia pula yang ‘kerjakan’ saya. Perghh.. berpeluh saya dibuatnya.
Zul
Labis, Johor
testimoni #4  Umur 70 Tahun Tapi Tenaga Orang Muda.
Umur pakcik dah 70 lebih tapi dah kerana jodoh dapatlah beristeri muda. Isteri pakcik berusia awal 40-an. Umur macam ni lazimnya memanglah kena struggle sikit dalam bab nafkah batin.
Kebetulan seorang kawan jual 1 paket TricaJus pada pakcik, mulanya berat rasa nak beli tapi cuba ajelah dulu. Fuhh.. lepas tu pakcik jadi lebih ‘power’ dan isteri pakcik pun senyum saja.
Memang hebat produk ni, lepas tu terus order 2 kotak lagi.
Pak Ya
Labis, Johor
testimoni #5  Dari Seminggu Sekali Jadi Satu Malam Dua Kali
Hubungan ‘intim suami isteri’ kami biasanya seminggu sekali jer, lebih-lebih pun dua atau tiga kali seminggu. Tetapi satu malam tu lepas minum TricaJus ni, boleh jalan 2 round pulak. Fuyyo.. memang hebat TricaJus ni.
Abu Bakar
Labis, Johor

Harga-Harga Istimewa Jus Ultramen

5 paket (trial pack) – RM60 (SM) RM70 (SS)
1 kotak (15 paket) – RM170 (SM) RM180 (SS)

Beli 3 kotak (45 paket) – RM340 (SM) RM350 (SS) – MURAH & JIMAT

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN..?


Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah
1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, Zikryah M&S
 
RHB BANK – AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun
 
BANK ISLAM – AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun
 
PUBLIC BANK – AKAUN NO:  4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun
 
CIMB BANK – AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading
 
HONG LEONG BANK – AKAUN NO: 197-51-061461, Zulkifli Bin Hj. Harun

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | admindb[at]demibahagia.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat
3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)
| Bank, Web, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda |

Kod Produk : jus ultramen
FREE POSLAJU SELURUH MALAYSIA
++ Tambahan RM50 untuk Penghantaran POSLAJU ke Luar Negara Malaysia; jika tidak kita guna pos biasa mengambil masa 10hari (purata) akan sampai. Hanya tambah RM20 dari harga
4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP demibahagia.
paypal" action="https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post">
Untuk Pembelian Menggunakan Kad Kredit




Jangan Pentingkan Diri Sendiri Ya! Ayuh Berkongsi Dengan Rakan Lain ...Share on Google+Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on LinkedInShare on StumbleUpon
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.